Προσφορά Κατασκευής Ιστοσελίδας!

Τώρα είναι η ευκαιρία για την δική σου επιχείρηση να αναδειχθεί στον δυναμικά αναπτυσσόμενο κόσμο του διαδικτύου, με μια δυναμική ιστοσελίδα επαγγελματικών προδιαγραφών.

Στη Brainwire γιορτάζουμε τη νέα εμφάνιση της ιστοσελίδας μας με αυτή την απίστευτη προσφορά! Πολλοί ρωτούν ή αναζητούν στο διαδίκτυο πληροφορίες και απαντήσεις σχετικά με τις τιμές για την κατασκευής μιας ιστοσελίδας είτε για το κόστος της όλης εργασίας, εμείς σας δίνουμε την απάντηση με αυτήν την προσφορά ή οποία θα ισχύει για μέχρι και το τέλος Ιανουαρίου 2017.

Παρεχόμενες Υπηρεσίες προσφοράς

1) Διαμόρφωση ιστοσελίδας με ανταγωνιστική εμφάνιση.

2) Δημιουργία Κατηγοριών και αντίστοιχων μενού και άρθρων:

  • Αρχική
  • Η Εταιρεία
  • Προϊόντα
  • Υπηρεσίες
  • Επικοινωνία

3) Κατασκευή Φόρμας Επικοινωνίας

4) Δημιουργία Σελίδας Facebook

5) Ενδεικτικές φωτογραφίες Εταιρείας και Προϊοντικών κατηγοριών

6) Ειδικός χώρος για Newsletter και λίστα Newsletter

7) Δωρεάν Χώρος φιλοξενίας (Hosting) για 1 χρόνο αξίας 100€!

Καλέστε για τιμή: 2623023731

Επιπλέον θα χρειαστεί το όνομα χώρου (Domain Name) για το οποίο το κόστος ανέχεται στα 20€ + ΦΠΑ εάν πρόκειται για domain κατάληξης .gr

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέριες.

Έχουμε ικανοποιημένους πελάτες σε όλη την Ελλάδα: Πύργο, Αμαλιάδα, Καλαμάτα, Αθήνα, Λαμία, Πάτρα, Κρήτη, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, Μύκονο και αλλού.

Ταυτόχρονα σας δίνουμε την δυνατότητα να διαφημιστείτε μέσω Facebook από 2€ ανά ημέρα, αναλυτικές πληροφορίες για την ανάδειξη της δικής σας επιχείρησης μπορείτε να βρείτε στην ενότητα Υπηρεσίες > Διαφημιστείτε στο Facebook.

Φυσικά εδώ στη brainwire προσφέρουμε υπηρεσίες για την κατασκευή του δικού σας eshop στην πλέον ανταγωνιστική τιμή της αγοράς χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα. Μπορείτε να δείτε υλοποιημένα ηλεκτρονικά καταστήματα στο νέο ανανεωμένο portfolio μας.

Δείτε ενδεικτικά δείγματα δουλειάς μας στο Portfolio.

*Οι ανωτέρω αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 24% και ισχύουν μόνο για τις προδιαγραφές της προσφοράς.