Όροι Χρήσης

Με την πρόσβαση και χρήση της παρούσας ιστοσελίδας, ο χρήστης αναγνωρίζει και οφείλει να συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης & συναλλαγής. Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε διαβάστε τους όρους που ακολουθούν. Για οποιαδήποτε τυχόν απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 6972958388 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Δικαίωμα επιστροφής προϊόντος

Εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση του προϊόντος, έχετε δικαίωμα να το επιστρέψετε, εφόσον αυτό δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται στην κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Αυτονόητο είναι ότι, η συσκευασία του, καθώς επίσης όλα τα έγγραφα που συνοδεύουν το προϊόν (όπως η πρωτότυπη απόδειξη λιανικής, το δελτίο αποστολής - ή άλλο παραστατικό αγοράς και το δελτίο εγγύησης του προϊόντος) θα πρέπει να επιστραφούν άθικτα, σε άριστη κατάσταση. Παρακαλούμε πριν την επιστροφή του προϊόντος επικοινωνήστε με την Εταιρεία. Διευκρινίζεται ότι, στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα μεταφοράς του προϊόντος από και προς την εταιρεία βαρύνουν τον υπαναχωρήσαντα αγοραστή. Το τίμημα αν πληρούνται οι ως άνω προϋποθέσεις, επιστρέφεται αμέσως μόλις ελεγχθεί η κατάσταση του προϊόντος που επεστράφη.

Ακύρωση της παραγγελίας πριν την αποστολή του προϊόντος

Αυτονόητο είναι ότι, πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας και την καταχώριση του τρόπου και των στοιχείων πληρωμής, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διακόψετε την ηλεκτρονική διαδικασία, οπότε η παραγγελία δεν καταχωρείται.
Ακόμη όμως και στην περίπτωση που, μετά την καταχώριση της παραγγελίας σας και πριν την αποστολή του προϊόντος, επιθυμείτε την ακύρωσή της, μπορείτε να επικοινωνήσετε άμεσα με την Brainwire στο τηλέφωνο 6972958388 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Απώλεια ή καταστροφή του προϊόντος κατά τη μεταφορά

Η σύμβαση πώλησης από την Brainwire ολοκληρώνεται με την παράδοση των προϊόντων στον μεταφορέα προς αποστολή. Βάσει νόμου, από το χρονικό αυτό σημείο, ο κίνδυνος απώλειας ή βλάβης του προϊόντος περνάει στον πελάτη.

Άρνηση συναλλαγής

H Brainwire διατηρεί το δικαίωμα να κλείσει λογαριασμό συνδρομητή, να αρνηθεί να συνάψει σύμβαση, ακόμη και να ακυρώσει παραγγελία, αν κρίνει ότι η συμπεριφορά του πελάτη αντίκειται στο νόμο ή τους όρους λειτουργίας της εταιρείας, αν αυτή είναι επιβλαβής ή προσβλητική για την εταιρεία, ή ακόμη αν υπάρχουν ενδείξεις αφερεγγυότητας του πελάτη.

Μεταβολές

H Brainwire ενδέχεται να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους όρους χρήσης της ιστοσελίδας και τους όρους συναλλαγής ανά πάσα στιγμή. Οποιαδήποτε τέτοια αλλαγή τίθενται σε ισχύ άμεσα από την γνωστοποίησή της, είτε μέσω της ιστοσελίδας της είτε με άλλο τρόπο, οπότε και δεσμεύει τον χρήστη.
H Brainwire μπορεί επίσης να τροποποιεί τα στοιχεία της ιστοσελίδας, όπως, μεταξύ άλλων, η περιγραφή, η τιμή και η διαθεσιμότητα των προϊόντων. Αν και η Brainwire ενημερώνει τακτικά την ιστοσελίδα σχετικά με τα στοιχεία που αφορούν τα προϊόντα και τη διαθεσιμότητά τους, εντούτοις, είναι πιθανό, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια μη εργάσιμων ημερών ή ωρών, η σχετική ενημέρωση να είναι ελλιπής ή ανακριβής. Σε τέτοια περίπτωση, μετά τη λήψη οποιασδήποτε παραγγελίας, εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσει σχετικά με την παραγγελία και το χρόνο παράδοσής της και να επιβεβαιώσει ότι εμμένετε σε αυτή. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας προς επιβεβαίωση της παραγγελίας σας τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Εγγύηση προϊόντων

Όλα τα προϊόντα που είναι αγορασμένα από εμάς μέσω των αντιστοίχων αντιπροσωπειών για την Ελληνική αγορά έχουν εγγύηση 1 έτος εκτός και αν αναφέρεται μεγαλύτερο διάστημα στην περιγραφή του προϊόντος και έχουν υποστήριξη από την αντίστοιχη αντιπροσωπεία. Οι πελάτες μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία μαζί μας για τα στοιχεία επικοινωνίας των αντίστοιχων αντιπροσωπειών.

Pin It

Η Εμπνευση μας

Ενημερώνετε συχνά!

Ακούστε τη ολόκληρη στο Spotify

Τηλέφωνο Πληροφοριών
26230 23731 & 697 2958 388

Συνεργασίες

Business Partner logo RGB blue