Συγγραφέας Ιωάννα Παναγιωτακοπούλου

Σας καλωσορίζω στην προσωπική μου ιστοσελίδα! Είμαι η Ιωάννα Παναγιωτακοπούλου, Συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Γεννήθηκα και ζω στην Ηλεία, την μητέρα γη του φωτός και του πολιτισμού. Είμαι απόφοιτος της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων. Αρθρογραφώ σε ηλεκτρονικά και έντυπα ΜΜΕ για τα ζητήματα που αφορούν τα παιδιά, την κοινωνία, την ζωή, την καθημερινότητα και όχι μόνο. Συνεργάζομαι με την Εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ της Ηλείας.

Για το συγγραφικό μου έργο, μου έχουν απονεμηθεί τα εξής βραβεία: α) Α’ βραβείο παιδικού μυθιστορήματος από το Διεθνή Πολιτιστικό Οργανισμό «Το Καφενείο των Ιδεών» για το έργο μου «Ο Πρίγκιπας που έπεσε από τ’ αστέρια» β) Β’ βραβείο μεγάλου παραμυθιού από το Διεθνή Πολιτιστικό Οργανισμό »Το Καφενείο των Ιδεών» για το έργο μου «Ο Οδυσσέας και το μαγεμένο δάσος» γ) Β’ βραβείο παραμυθιού από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών για το έργο μου «Το ονειρογέννητο δάσος».

Στην παρούσα ηλεκτρονική σελίδα μπορείτε να διαβάσετε την αρθρογραφία μου, κομμάτια από το έργο μου, να μάθετε τις δραστηριότητές μου αλλά και να επικοινωνήσετε μαζί μου.

Άλλες Πληροφορίες

  • Πλατφόρμα: Wordpress
  • Έτος Κατασκευής: 2014

Δείτε τη Live

Pin It