Οι Υπηρεσίες μας

Στη Brainwire χαράζουμε νέους δρόμους επιτυχίας για τα επιχειρηματικά σας σχέδια, προσφέροντας σας μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών διαδικτύου. Κατασκευή Ιστοσελίδων, SEO (Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων), Κατασκευή Eshop, Φιλοξενία Ιστοσελίδων, Αγορά Domain Names, Διαφήμιση στο Internet, Μηχανογράφηση επιχειρήσεων, Μαθήματα Πληροφορικής.

Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις

mikres mesaies signageΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις χρειάζονται οικονομικές λύσεις που να προσφέρουν αξία στο τελικό προϊόν. Η τεχνολογία οφείλει να λειτουργεί για εσάς, και όχι το αντίστροφο. Η Brainwire προσφέρει τις καινοτόμες, ενεργειακά αποδοτικές λύσεις που είναι σχεδιασμένες για την επιχείρησή σας.

Διαβάστε περισσότερα: Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις

Μέσα Μεταφοράς

mesa metaforas signageΕΠΙΤΥΧΗΜEΝΕΣ ΛYΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜEΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Όταν βρίσκονται σε ένα αεροδρόμιο, ένα σταθμό λεωφορείων, ή τρένων, οι ταξιδιώτες αναζητούν συνεχώς άμεσες πληροφορίες σε «πραγματικό χρόνο» και με εύκολο εντοπισμό. Οι λύσεις δημόσιας προβολής της Brainwire για τον κλάδο των μεταφορών μπορούν να παρέχουν πρόσβαση σε σχετικές πληροφορίες από τη στιγμή που ο ταξιδιώτης θα εισέλθει στο αεροδρόμιο ή το σταθμό, και μπορούν συνεχώς να μεταδίδουν ενημερωμένες πληροφορίες μέχρι αυτοί να καθίσουν στη θέση τους.

Διαβάστε περισσότερα: Μέσα Μεταφοράς

Εστίαση

estiasi signageΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

Η Brainwire θα σταθεί δίπλα σας για την ανάπτυξη μιας λύσης που θα στοχεύει αποτελεσματικά στους πελάτες σας και θα προσφέρει άμεσες αποδόσεις για την επένδυσή σας. Είτε προβάλλοντας δυναμική διαφήμιση, πίνακες μενού, βίντεο, είτε άλλο περιεχόμενο.

Διαβάστε περισσότερα: Εστίαση

Η Εμπνευση μας

Ενημερώνετε συχνά!

Ακούστε τη ολόκληρη στο Spotify

Τηλέφωνο Πληροφοριών
26230 23731 & 697 2958 388

Συνεργασίες

Business Partner logo RGB blue