Τι είναι το Digital Signage;

Μήπως έφτασε η στιγμή να κάνετε την επιχείρηση σας να ξεχωρίσει;

Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις

mikres mesaies signageΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις χρειάζονται οικονομικές λύσεις που να προσφέρουν αξία στο τελικό προϊόν. Η τεχνολογία οφείλει να λειτουργεί για εσάς, και όχι το αντίστροφο. Η Brainwire προσφέρει τις καινοτόμες, ενεργειακά αποδοτικές λύσεις που είναι σχεδιασμένες για την επιχείρησή σας.

Διαβάστε περισσότερα: Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις

Μέσα Μεταφοράς

mesa metaforas signageΕΠΙΤΥΧΗΜEΝΕΣ ΛYΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΜEΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Όταν βρίσκονται σε ένα αεροδρόμιο, ένα σταθμό λεωφορείων, ή τρένων, οι ταξιδιώτες αναζητούν συνεχώς άμεσες πληροφορίες σε «πραγματικό χρόνο» και με εύκολο εντοπισμό. Οι λύσεις δημόσιας προβολής της Brainwire για τον κλάδο των μεταφορών μπορούν να παρέχουν πρόσβαση σε σχετικές πληροφορίες από τη στιγμή που ο ταξιδιώτης θα εισέλθει στο αεροδρόμιο ή το σταθμό, και μπορούν συνεχώς να μεταδίδουν ενημερωμένες πληροφορίες μέχρι αυτοί να καθίσουν στη θέση τους.

Διαβάστε περισσότερα: Μέσα Μεταφοράς

Εστίαση

estiasi signageΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ

Η Brainwire θα σταθεί δίπλα σας για την ανάπτυξη μιας λύσης που θα στοχεύει αποτελεσματικά στους πελάτες σας και θα προσφέρει άμεσες αποδόσεις για την επένδυσή σας. Είτε προβάλλοντας δυναμική διαφήμιση, πίνακες μενού, βίντεο, είτε άλλο περιεχόμενο.

Διαβάστε περισσότερα: Εστίαση

Εκπαίδευση

ekpaideusi signageΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Καθώς τα σχολεία βιώνουν της αυξανόμενες τάσεις ενσωμάτωσης της τεχνολογίας στην εκπαίδευση, η Brainwire συνεχίζει να αποδεικνύει την αφοσίωσή της στην ανάπτυξη καινοτόμων και προηγμένων λύσεων εκπαιδευτικών οθονών. H Brainwire διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία για να αναπτύξει το σωστό πακέτο ψηφιακών λύσεων για να βοηθήσουν τους εκπαιδευτικούς να επικοινωνήσουν και να εμπνεύσουν τους φοιτητές/μαθητές τους.

Διαβάστε περισσότερα: Εκπαίδευση

Ξενοδοχεία

hotel signageΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανακαλύψτε ένα νέο επίπεδο ποιότητας με το ενοποιημένο σύστημα σήμανσης για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που μπορεί να προσθέσει ποιότητα και στυλ στις πολυσύχναστες περιοχές όπως οι είσοδοι, οι αίθουσες αναμονής και η υποδοχή. Η Brainwire εκμεταλλεύεται μερικά από τα πιο προηγμένα και ευέλικτα ψηφιακά προϊόντα και τεχνολογίες για να αναπτύξει τις λύσεις συστημάτων ψηφιακής σήμανσης για επιχειρήσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας της εμπειρίας των επισκεπτών.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ξενοδοχεία