Τι είναι το Digital Signage;

Μήπως έφτασε η στιγμή να κάνετε την επιχείρηση σας να ξεχωρίσει;

Χρηματοπιστωτική Αγορά

xrimatopistotiki agora signageΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

Οι λύσεις συστημάτων σήμανσης στον χρηματοπιστωτικό τομέα από την Brainwire εκμεταλλεύονται τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία ψηφιακών οθονών σε συνδυασμό με την εμπειρία στην ανάπτυξη των λύσεων δημόσιας προβολής για τους χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

Το σύστημα ψηφιακής σήμανσης μπορεί να είναι τόσο απλό όσο μια απλή οθόνη με μια μοναδική πηγή περιεχομένου, όμως μπορεί να είναι επίσης ένα σύνθετο σύστημα πολλών οθονών με πολλές λίστες αναπαραγωγής από πολλές πηγές με δυνατότητες προγραμματισμού.

Προωθήστε τα προϊόντα και τα προγράμματα με στοχευμένα μηνύματα που μπορούν να ανανεώνονται με συνέπεια σε πραγματικό χρόνο.

Αιχμαλωτίστε την προσοχή των πελατών με διαδραστικό περιεχόμενο που είναι έγκαιρο, ελκυστικό, και προβάλλεται σε περιοχές μεγάλης κίνησης όπως οι είσοδοι, οι αίθουσες αναμονής, και τα ταμεία.
Βελτιώστε τα ποσοστά αναγνωρισιμότητας και αφοσίωσης αντιμετωπίζοντας πολλά αδύνατα σημεία.

Η BRAINWIRE ΤΑ ΣΥΝΔΙΑΖΕΙ ΟΛΑ

Με μια μεγάλη σειρά επαγγελματικών οθονών LCD και plasma, οθόνες αφής, σημεία σύνδεσης, και ψηφιακές συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων, τα στελέχη θα προσαρμόσουν μια αποτελεσματική και παραμετροποιήσιμη λύση digital signage στο δίκτυό σας, τις απαιτήσεις ασφάλειας, τον προϋπολογισμό, και την επιχειρησιακή στρατηγική σας.

ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ

Οι πελάτες αναμένουν την άμεση πληροφόρηση, κατά τρόπο σαφή και συνεπή. Το σύστημα ψηφιακής σήμανσης μπορεί να καθιερώσει την επωνυμία της επιχείρησής σας και να δημιουργήσει μια αναγνωρίσιμη ταυτότητα. Επικοινωνήστε τη δυναμικότητα και τις αξίες του ονόματος της επιχείρησής σας, τη γνώση που διαθέτει η εταιρεία για τα προϊόντα σας, για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των πελατών σας. Μεγιστοποιήστε τις ευκαιρίες για την αλληλεπίδραση με πρωτοβουλία του πελάτη, ο οποίος θα μπορεί να ζητήσει περισσότερες πληροφορίες, να αγοράσει ένα προϊόν ή να προγραμματίσει μια συνάντηση με τον προσωπικό του τραπεζίτη.

 

Έχετε απορίες; apories

Pin It