Τι είναι το Digital Signage;

Μήπως έφτασε η στιγμή να κάνετε την επιχείρηση σας να ξεχωρίσει;

Ξενοδοχεία

hotel signageΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ανακαλύψτε ένα νέο επίπεδο ποιότητας με το ενοποιημένο σύστημα σήμανσης για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που μπορεί να προσθέσει ποιότητα και στυλ στις πολυσύχναστες περιοχές όπως οι είσοδοι, οι αίθουσες αναμονής και η υποδοχή. Η Brainwire εκμεταλλεύεται μερικά από τα πιο προηγμένα και ευέλικτα ψηφιακά προϊόντα και τεχνολογίες για να αναπτύξει τις λύσεις συστημάτων ψηφιακής σήμανσης για επιχειρήσεις που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας της εμπειρίας των επισκεπτών.

 

Το ηλεκτρονικό σύστημα ψηφιακής σήμανσης μπορεί να είναι τόσο σύνθετο όσο ένα σύστημα με πολλές οθόνες και λίστες αναπαραγωγής από πολλαπλές πηγές με δυνατότητες προγραμματισμού. Μπορείτε να προβάλλετε περιεχόμενο για τον ψηφιακό προσανατολισμό, δυναμικά διαφημιστικά μηνύματα, πίνακες πληροφοριών, και βίντεο ελεγχόμενο από μια κεντρική τοποθεσία. Με μια μεγάλη σειρά επαγγελματικών οθονών LCD και plasma, οθόνες αφής, μηχανισμούς στήριξης, και ψηφιακές συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων, η Brainwire θα προσαρμόσει μια αποδοτική και κλιμακωτή ψηφιακή λύση συστημάτων σήμανσης με βάση το δίκτυό σας, την ασφάλεια, και τις απαιτήσεις του προϋπολογισμού σας.

Ενδυναμώστε την επωνυμία της επιχείρησής σας

Η Brainwire μπορεί επίσης να υλοποιήσει δίκτυα συστημάτων ψηφιακής σήμανσης με δυνατότητα διαχείρισης, με επίκεντρο τον πελάτη. Βελτιώστε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας της επιχείρησής σας, καθώς και την αφοσίωση των επισκεπτών σας, αιχμαλωτίζοντας το ενδιαφέρον τους με εντυπωσιακό και διαδραστικό περιεχόμενο. Μια λύση δημόσιας προβολής μπορεί να βοηθήσει στην καθιέρωση της μοναδικότητας της ταυτότητας για την επωνυμία της εταιρείας σας μεταδίδοντας τα δυνατά σημεία και τις αξίες της επωνυμίας σας. Κερδίστε την εμπιστοσύνη και την αφοσίωση των επισκεπτών σας και μεγιστοποιήστε τις ευκαιρίες αλληλεπίδρασης με αφετηρία τον επισκέπτη. Ενισχύστε την επωνυμία σας και απολαύστε άμεσες αποδόσεις της επένδυσής σας. Η Brainwire αποδεικνύει ότι ένα καλά προγραμματισμένο σύστημα ψηφιακών οθονών μπορεί να αποτελέσει ένα αποτελεσματικό εργαλείο πωλήσεων για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις.

 

Έχετε απορίες; apories

Pin It